May 4, 2011

i have a problem | KVS Player Pro | Support Forums

Only registered customers are allowed to post in this forum. For everyone else it is read-only.

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

i have a problem
Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 (0 votes) 
April 21, 2015
2:14 am
Avatar
ced63800
Guest
Guests

Hi,

 i’m french,
 i have a problem,

some video does not start directly, for exemple this mp4  : Login to see this link.

and with your player : Login to see this link.

Please help me,

 thanks you very much.

April 21, 2015
2:57 am
Avatar
admin
Admin
Forum Posts: 2888
Member Since:
July 2, 2009
Offline

I can’t see any problem there. Please be more specific with your question.

April 21, 2015
5:03 am
Avatar
ced63800
Guest
Guests

the video does not start until the loading bar is compléte,

suddenly the waiting is much longer Login to see this link.

unlike here :

Login to see this link.

April 21, 2015
6:28 am
Avatar
admin
Admin
Forum Posts: 2888
Member Since:
July 2, 2009
Offline

Here is the solution: Login to see this link.

April 22, 2015
12:19 am
Avatar
ced63800
Guest
Guests

Thanks you very much

Forum Timezone: Europe/Moscow

Most Users Ever Online: 67

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ninja321: 64

Freedom: 54

saviulisse67: 45

adultdenim: 44

B8europe: 44

allgoodies: 38

Member Stats:

Guest Posters: 349

Members: 1692

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 5

Topics: 1244

Posts: 6189

Newest Members:

valeriodistefano.valeriodistefano, turbatualin, andrew12377, andrew_12377, alex.magdyk, studioottozero

Administrators: admin: 2888