May 4, 2011

A question about Article Forge and CyberSEO | Page 2 | CyberSEO | Support Forums

Only registered customers are allowed to post in this forum. For everyone else it is read-only.

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

A question about Article Forge and CyberSEO
Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 (0 votes) 
November 22, 2020
12:52 pm
Avatar
admin
Admin
Forum Posts: 2768
Member Since:
July 2, 2009
Offline

Just select the desired categories in the feed settings: ** login to see this link **

November 23, 2020
7:13 am
Avatar
saviulisse67
Member
Members
Forum Posts: 29
Member Since:
September 5, 2018
Offline
22
0

Obviously, i have selected the categories in the feed setting of CyberSEO Wordpress and i have inserted the same categories (like sub keywords) in the scheduler of Article Forge but all articles are not published with a category different by “Uncategorized”: I don’t understand. Perhaps the problem depend on the fact that i have saved in Article Forge the categories such as Sub Keywords and not such as Primary Keywords. But Article Forge allow only 1 single Primary Category (i have selected the keyword “business”). In any case i have selected the categories in the feed of Wordpress CyberSEO, hence this is not the cause of the issue. Can you verify directly in my Business-99.com/wp-admin configuration, with the username and password i have sent to you.

November 23, 2020
8:33 am
Avatar
saviulisse67
Member
Members
Forum Posts: 29
Member Since:
September 5, 2018
Offline
23
0

I’m not sure but i think that after the insertion of the feed dedicated to Article Forge no article has been published. You can see the issue if you choose in the lateral sidebar the item “Uncategorized” (which is the unique caterory for the issue described above) in the second page of my Blog here : ** login to see this link ** . As seen the articles published terminate with the insertion of the feed in CyberSEO.

November 23, 2020
12:20 pm
Avatar
admin
Admin
Forum Posts: 2768
Member Since:
July 2, 2009
Offline
24
0

saviulisse67 said
Obviously, i have selected the categories in the feed setting of CyberSEO Wordpress and i have inserted the same categories (like sub keywords) in the scheduler of Article Forge but all articles are not published with a category different by “Uncategorized”: I don’t understand. Perhaps the problem depend on the fact that i have saved in Article Forge the categories such as Sub Keywords and not such as Primary Keywords. But Article Forge allow only 1 single Primary Category (i have selected the keyword “business”). In any case i have selected the categories in the feed of Wordpress CyberSEO, hence this is not the cause of the issue. Can you verify directly in my Business-99.com/wp-admin configuration, with the username and password i have sent to you.  

There is no Article Forge scheduler in CyberSEO. If you need to set the WordPress categories for your post, you should do it in the “Syndicate this feed to the following categories” box. Once again: CyberSEO has no idea on whet you do in your control panel at articlefogre.com. It works with Article Forge API directly, so all settings must be done in the feed settings.

November 23, 2020
1:41 pm
Avatar
saviulisse67
Member
Members
Forum Posts: 29
Member Since:
September 5, 2018
Offline
25
0

I refer to the scheduler that exist in Article Forge site. The strange is that i have not any more new articles in my site business-99.com after i have activated the feed with your help. I don’t understand why. I have always selected the categories using the item “Syndicate this feed to the following categories”. Perhaps i need to set in Article Forge that now i use a feed in Wordpress to publish the article but i don’t know how to do that.

November 23, 2020
3:20 pm
Avatar
admin
Admin
Forum Posts: 2768
Member Since:
July 2, 2009
Offline

saviulisse67 said
I refer to the scheduler that exist in Article Forge site.

CyberSEO Pro does not interact with the Article Forge site. The plugin works with Article Forge API directly. That means that every option must be set from the feed settings page in CyberSEO Pro. You don’t need to open the Article Forge site in the browser for that.

As about the particular case with your business-99.com site, just email me with the login/password to the WordPress control panel and I’ll check your settings.

November 24, 2020
9:44 am
Avatar
admin
Admin
Forum Posts: 2768
Member Since:
July 2, 2009
Offline

Just checked your site. According to the log you have a problem with Article Forge:

[24-11-20 06:11:16] Generating content with ArticleForge…
[24-11-20 06:11:48] Operation failed.

It means that you have a wrong API key or you have exceeded your monthly limit on generated articles. In both cases you have to contact Article Forge directly and ask them why their service has rejected your request. This is not a CyberSEO-related issue. The plugin just connects articleforge.com with your PI key and asks to generate an article.

Also, don’t enable the “Post thumbnail is required” field if there are no images in your posts. Please read the manual: ** login to see this link **

November 25, 2020
6:49 am
Avatar
saviulisse67
Member
Members
Forum Posts: 29
Member Since:
September 5, 2018
Offline
28
0

Perhaps the problem is due to the configuration of the Blog. In the setting of the Blog there is an item named ” Custom XMLRPC Path (NOTE: Enable it, only if you know what you’re doing)”. I have not enable it. Is this the problem ? Have i to enable the XMLRPC Path ?

For the rest. I have checked the API Key and it is exact. I have not overcome the limits of the articles because i can see in the site of Article Forge the articles of earch day and i have the articles for the 23 and 24 november.
For the moment i have deleted the feed in CyberSEO. In past Artcle Forge sent me the articles thanks of the username and password of my site i have inserted in the Blog configuration. The unique problem is that my Blog not published all articles directly but only 3/4 or 2/3 of all articles. I don’t understand why. Perhaps it depend on the setting of php or wordpress.

Forum Timezone: Europe/Moscow

Most Users Ever Online: 67

Currently Online:
3 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ninja321: 62

Freedom: 54

adultdenim: 44

allgoodies: 38

B8europe: 38

schiz: 33

Member Stats:

Guest Posters: 349

Members: 1583

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 5

Topics: 1195

Posts: 5923

Newest Members:

walter.graefika, cristian.tolentino, whitehouse_daniel, daycber, hasabul.naver, athorne1453

Administrators: admin: 2768