May 4, 2011

Problem with | CyberSEO Pro | Support Forums

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Related Topics sp_topicicon
Problem with
Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 (0 votes) 
Tags: xml feed
February 22, 2012
8:39 pm
Avatar
Vadim
Guest
Guests

Hello

I started my first WP-tube with free wp tube 3 and cyberseo (full), so that i am able to follow the examples. I included no 3 XML feeds, from Anilos, Nubiles and Sextronics. All works fine so fas, but only from the anilos-XML where the tags inserted. The nubiles and sextronic feeds has tags, but they wont be parsed.

Is there any solution for that?

Thanks
Vadim

February 22, 2012
9:21 pm
Avatar
Admin
Forum Posts: 3102
Member Since:
July 2, 2009
sp_userofflinesmall Offline

Could you please post here all 3 XML URL's you are pulling tube content from?

February 22, 2012
10:11 pm
Avatar
Vadim
Guest
Guests

Hello, this is the one that works correctly:
Login to see this link.

These are the other:
Login to see this link.
Login to see this link.

Regards
Vadim

February 25, 2012
11:43 am
Avatar
Admin
Forum Posts: 3102
Member Since:
July 2, 2009
sp_userofflinesmall Offline

All feeds looks absolutely normal, and I haven't noticed any problem with them on my test blog. You can validate them here: Login to see this link.

Perhaps there is something wrong with your blog settings or there is an error in PHP code you are using to parse the second two feeds.

February 25, 2012
9:25 pm
Avatar
Vadim
Guest
Guests

Hello

Thank you for testing.

Had checked my setting now x-times and found that the box “Create tags from category names” is checked in the first feed and not in the oher. That fixed the problem.

(I was thinking when there is a tag in the feed it would be parsed by default)

 

But let me mention an other problem:

The cron “/usr/bin/curl –silent Login to see this link.

will result in an error from my crontab = /bin/sh: usrbin/curl: No such file or directory

Although the feeds where not pulled (or only one) – so i am not safe that posts where generated or not.

 

Regards

Vadim

February 25, 2012
9:50 pm
Avatar
Admin
Forum Posts: 3102
Member Since:
July 2, 2009
sp_userofflinesmall Offline

Vadim said:

But let me mention an other problem:
The cron “/usr/bin/curl –silent Login to see this link.

will result in an error from my crontab = /bin/sh: usrbin/curl: No such file or directory

Although the feeds where not pulled (or only one) – so i am not safe that posts where generated or not.

You are getting this problem because either curl is not installed at your host, or it is installed into some different directory. Ask your host admin to correct this problem – install curl, or provide you with the right path to it.

Forum Timezone: Europe/Moscow

Most Users Ever Online: 105

Currently Online:
7 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ninja321: 81

Freedom: 61

B8europe: 54

saviulisse67: 45

adultdenim: 44

allgoodies: 38

Member Stats:

Guest Posters: 350

Members: 1928

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 2

Topics: 1331

Posts: 6637

Administrators: CyberSEO: 3102