May 4, 2011

Need help with wp free theme + CyberSeo | CyberSEO Pro | Support Forums

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Related Topics sp_topicicon
Need help with wp free theme + CyberSeo
Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 (0 votes) 
November 18, 2011
4:33 pm
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 6
Member Since:
November 18, 2011
sp_userofflinesmall Offline

Hi there, i tried following your tutorial on how to make Login to see this link.

just for example it's the same with every rss.


November 18, 2011
6:37 pm
Avatar
Admin
Forum Posts: 3097
Member Since:
July 2, 2009
sp_userofflinesmall Offline

Just checked your feed – it syndicates w/o any problem. So there is only one explanation of the error message you have received: you did something wrong when copied the “Custom Fields” and “PHP Code <?php .. ?>” codes from Login to see this link.

Make sure to re-check everything twice.

By the way, how could you get the “Modifying existing posts. Please wait…” message if you should be on the “XML Syndicator” page? There is no “Global Posts Modification Tools”!

Please read the manual diligently!

November 18, 2011
8:07 pm
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 6
Member Since:
November 18, 2011
sp_userofflinesmall Offline

Hm i succeeded syndicating and thumbnail is now shown but still having problem with video Login to see this link. it's just white :S

November 18, 2011
8:34 pm
Avatar
Admin
Forum Posts: 3097
Member Since:
July 2, 2009
sp_userofflinesmall Offline

Just tried to open the JW Player's URL: Login to see this link. and got this message:

Not Found

The requested URL /flvplayer.swf was not found on this server.


Login to see this link. Port 80

Did you forgot to upload it to your host (as it written in the manual), right?

November 18, 2011
10:15 pm
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 6
Member Since:
November 18, 2011
sp_userofflinesmall Offline

ok i found where the problem was… you said install jwplayer when u installed jwplayer default player name is “player.swf” not flvplayer.swf it was impossible to work when i am not calling the correct file name. Anyways it's working correctly now, and sorry if you got frustrated or angry, i really wanted this to work out i love cyberSEO but have never used it with clips just plain old posts.. Tnx for help

November 19, 2011
2:29 pm
Avatar
Admin
Forum Posts: 3097
Member Since:
July 2, 2009
sp_userofflinesmall Offline

Sorry, it was my fault. I've just edited the manual as follows:

The example above is intended to work works with the JW Player by Login to see this link.. Download it from the official site and upload into your blog’s root folder as flvplayer.swf.

Forum Timezone: Europe/Moscow

Most Users Ever Online: 105

Currently Online:
4 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ninja321: 81

Freedom: 61

B8europe: 54

saviulisse67: 45

adultdenim: 44

allgoodies: 38

Member Stats:

Guest Posters: 350

Members: 1927

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 2

Topics: 1328

Posts: 6627

Administrators: CyberSEO: 3097