May 4, 2011

CSV or text dump button suddenly gone | CyberSEO Pro | Support Forums

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_topicicon
CSV or text dump button suddenly gone
Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 (0 votes) 
August 30, 2020
7:28 pm
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 81
Member Since:
August 26, 2013
sp_userofflinesmall Offline

Hello,

today I wanted to import via CSV and can’t because the “CSV or text dump” button is not there anymore. How can this happen?

Edit: you can see it here: Login to see this link.

August 30, 2020
7:38 pm
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 27
Member Since:
January 5, 2020
sp_userofflinesmall Offline

Yeah also just noticed this now

August 30, 2020
7:50 pm
Avatar
Admin
Forum Posts: 3134
Member Since:
July 2, 2009
sp_userofflinesmall Offline

Looks like a JavaScript collision. Seems your theme uses JavaScript improperly. Switch to a standard WP theme (these have no JavaScript errors) and try again.

August 30, 2020
10:36 pm
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 81
Member Since:
August 26, 2013
sp_userofflinesmall Offline

I use the divi theme on that site and switched it to a standard wp theme, deleted the cache but still the same problem.

August 31, 2020
12:11 am
Avatar
Admin
Forum Posts: 3134
Member Since:
July 2, 2009
sp_userofflinesmall Offline

Try to disable all other plugins and enable them one by one. This is definitely a JavaScript collision. Also make sure that JavaScript is not blocked in the browser.

August 31, 2020
7:38 am
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 27
Member Since:
January 5, 2020
sp_userofflinesmall Offline

Its happening across all my sites using CyberSEO and they previously all worked perfectly. I haven’t changed anything on the sites.

August 31, 2020
10:53 am
Avatar
Admin
Forum Posts: 3134
Member Since:
July 2, 2009
sp_userofflinesmall Offline

I see it now. Looks like a bug in CyberSEO JavaScript code. Checking it right now.

UPD: Fixed in version 8.008.

August 31, 2020
5:11 pm
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 27
Member Since:
January 5, 2020
sp_userofflinesmall Offline

Thanks – working my side as well.

August 31, 2020
5:29 pm
Avatar
Admin
Forum Posts: 3134
Member Since:
July 2, 2009
sp_userofflinesmall Offline

douglas said

Do we need to update the plugin?

There are two ways to do so. You may wait for 24 hours and the plugin will update itself automatically (General Settings->Disable auto updates must not be selected). Alternatively you can update the plugin instantly by clicking Update the plugin to the latest version on the General Settings page.

Forum Timezone: Europe/Moscow

Most Users Ever Online: 105

Currently Online:
11 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ninja321: 81

Freedom: 61

B8europe: 54

saviulisse67: 45

adultdenim: 44

allgoodies: 38

Member Stats:

Guest Posters: 353

Members: 1944

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 2

Topics: 1342

Posts: 6704

Administrators: CyberSEO: 3134