May 4, 2011

Post title coming as " [openai_gpt model= " when trying to syndicate Amazon products. | CyberSEO Pro | Support Forum

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_TopicIcon
Post title coming as " [openai_gpt model= " when trying to syndicate Amazon products.
Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 (0 votes) 
February 23, 2024
4:05 pm
Avatar
freitasgj
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
October 11, 2022
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi everyone.

I have been trying to automatically generate some Amazon product posts following the steps of this video “https://www.youtube.com/watch?v=h4CScLLQNOg “, the posts are generated fine however the titles of all of them are coming with ” [openai_gpt model= ” instead of the product name. Any ideas what is going on?

I have the most recent version of the plugin.

February 23, 2024
4:09 pm
Avatar
CyberSEO
Admin
Forum Posts: 3718
Member Since:
July 2, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Post your Syndicator Log please.

February 23, 2024
4:09 pm
Avatar
freitasgj
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
October 11, 2022
sp_UserOfflineSmall Offline

Sure:

Login to see the quote

February 23, 2024
4:16 pm
Avatar
CyberSEO
Admin
Forum Posts: 3718
Member Since:
July 2, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

It seems you made a mistake entering the post title shortcode. Can I see it? I mean the contents of the “Post Title” text field in the “Advanced” tab of your feed settings.

February 23, 2024
4:28 pm
Avatar
freitasgj
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
October 11, 2022
sp_UserOfflineSmall Offline

You are correct.

For some reason that field had ”  [openai_gpt model=  ” on it (although I never have added that there).

I have removed that and placed ” %post_title% ” instead and now it works fine.

I wonder if this is something that carried from an older version of the plugin, as I have updated to the new one just today. Anyways, problem solved for now.

February 23, 2024
4:32 pm
Avatar
CyberSEO
Admin
Forum Posts: 3718
Member Since:
July 2, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

If you have used the “Amazon product search page (requires OpenAI API key)” preset, the following shortcode should be placed there automatically:

Login to see the code

This could happen if the presets were not downloaded correctly during the update (e.g. the server connection was interrupted). To make sure everything is correct, just click the “Update plugin to the latest version” button on the General Settings page of CyberSEO Pro. It will update the core of your plugin along with the presets and other data.

February 23, 2024
4:46 pm
Avatar
freitasgj
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
October 11, 2022
sp_UserOfflineSmall Offline

Yes that was probably the case, I have tested a new feed and it has worked just fine.

Forum Timezone: Europe/Amsterdam

Most Users Ever Online: 541

Currently Online:
22 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ninja321: 84

s.baryshev.aoasp: 64

Freedom: 61

MediFormatica: 49

B8europe: 47

saviulisse67: 45

Member Stats:

Guest Posters: 338

Members: 2692

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 5

Topics: 1552

Posts: 7847

Newest Members:

accounting.sentientholdings, omamactmi, ibra80ar, scgwatch, daniel.teamsnordic, pete.pjboyle

Administrators: CyberSEO: 3718